O meni

Autor bloga: Marija Kovač

Pruži ovom svetu razumevanje i ljubav, budi inspiracija, pokretač, edukator i terapeut! Pomeraj granice poznatog i spajaj materijalno sa duhovnim!

Ovo je moj moto, misija i stvaralački pogon.

Kao kreator brenda Farmacija nova ™, imam za cilj da prevaziđem sve nedostajuće elemente u svojoj profesiji i na postojećim temeljima formiram novu, bolju i uspešniju tehniku kojom ćemo odgovoriti na izazove savremenog doba i tako pomoći svakom pojedincu, i društvu u celini.

Nakon diplomiranja, specijalističkih studija iz oblasti farmakoekonomije, višegodišnjeg rada u apoteci i farmaceutskoj komercijali, poželela sam da temeljnije pristupam zdravlju ljudi i tako sam u svoja znanja i veštine implementirala moćne NLP tehnike koje sam usvojila na Profesionalnoj Coaching Akademiji.

Ovo je blog srca, duše ali i uspešnog, ispunjenog života koji suptilno integriše ljubav prema čoveku, životnu radost i duhovnu nadgradnju u kreiranje blagostanja na svim nivoima.

Od srca,

vaša Marija Kovač
magistar farmacije i health coach,
biznis konsultant i istraživač,
pisac i zaljubljenik u nauku.

Posetite svoj Inbox ili Spam/Junk sanduče.
Uspešno ste se prijavili, hvala!
Želite li još korisnih saveta?
Prijavite se na mailing listu kako biste redovno dobijali imej sa savetima i vrhunskim materijalima uz koje možete pomoći sebi na polju zdravlja, unutrašnjeg balansa i karijere. Imaćete pristup korisnim i interesantnim sadržajima, video klipovima i besplatnim brošurama.
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.