Edukacija FARMACIJA NOVA – VIBRACIJA CELOVITOSTI ™

“Najveća greška u lečenju bolesti je to što postoje lekari za telo i lekari za dušu, iako se to dvoje ne mogu razdvojiti.”

Platon

Divni moji ljudi, dobrodošli u prvu autorsku Farmacija nova ™ online edukaciju.

Skrojila sam je od od srca, sa ogromnom željom i idealom da dam svoj doprinos u unapređenju zdravlja ljudi i kreiranju životne svrhe i radosti.

Ovo je jedinstven, sveobuhvatan i praktičan program koji će vas upoznati sa konceptom self-care (briga za sopstveno zdravlje i generalnu izbalansiranost i životnu ispunjenost), i smatram da će poznavanje ovog koncepta biti neophodno u vremenima koja dolaze.

*Self-care (samonega/samoisceljenje) je sve ono što čovek čini za sebe u cilju dostizanja i očuvanja fizičkog, mentalnog i emocionalnog zdravlja , prevencije ili lečenja. Ovaj koncept obuhvata stil života, ishranu, higijenu, faktore okoline, komunikaciju, socio-ekonomske faktore, kulturološka shvatanja, uverenja, emocije i samomedikaciju.

Ovde ćete naučiti na koji način možete biti sam svoj apotekar/lekar i kako da vršite selekciju i kritički koristite obilje dostupnih informacija iz oblasti medicine.

Steći ćete osnovna znanja o očuvanju i dostizanju zdravlja, otklanjanju emotivnih blokada i prevazilaženje teških situacija, dobićete svojevrsni algoritam za vrhunske dijetetske režime i regeneraciju organizma.

Edukacija pruža i smernice koje će vas uvesti u fantastičan svet prirodnih (biljnih) lekova, kao i snažnu logističku podršku u kreiranju individualnog emocionalnog, mentalnog i fizičkog balansa i otkrivanju vaših izvora snage.

Tokom programa imaćete priliku da steknete samopouzdanje i osnovne alate za brigu o sebi na svim nivoima,bićete u mogućnostima da pomognete svom okruženju i usvojite načine razmišljanja uspešnih i zdravih ljudi.

Svojoj prvoj edukaciji podarila sam naziv sa porukom koja oslikava benefit, veštine, znanja i neverovatno pozitivnu enegiju koju ćete ovde dobiti.

Uživaćete, ali i zavoleti svoj život i sve svoje nedostatke a onda ih prevazići snagom svoje vollje i visokostručnim, sistematizovanim alatima i znanjima.

Sve to, iz udobnosti svog doma, bez dodatnih troškova.

Program je prilagođen svima, bez obzira da li imate predznanje iz bilo koje oblasti. Radi lakšeg grupisanja i preglednosti – pored svake oblasti sam naznačila iz kog ugla ćemo je obrađivati.

*Edukaciju sam bazirala na deset glavnih tema:

1. Znalački pristup suplementima i OTC grupama lekova za stanja, simptome i oboljenja koji su godinama najzastupljeniji u populaciji (primenjena farmacija i konvencionalna medicina)
2. Osnovni dijetetski principi, čišćenje od toksina i autofagija (dijetetika i primenjena farmacija)
3. Imunitet – kako se gradi i šta ga čini? Vakcine – za i protiv! (primenjena farmacija i imunologija)
4. Za svako stanje postoji lek u prirodi – prepoznavanja simptoma i potencijalnih rešenja (prirodna medicina i fitoterapija)
5. Biljni antibiotici -osnove, način spravljanja i primena (prirodna medicina i fitoterapija)

6. Jasno definisanje ciljeva i kreiranje stvaralačke energije (NLP & coaching)
7. Dizajna ispunjenog života i način donošenja pravih odluka (NLP & coaching)
8. Slabosti ljudskog organizma i prevazilaženje ograničavajućih uverenja (coaching i holistička farmacija)
9. Emocije, blokade i postizanje sklada (coaching i energetska medicina)
10. Principi homeopatije i zakoni fizike kao budućnost zdravlja (holistička farmacija i energetska medicina)

Uz ove lekcije priložiću, kao dodatak:

 • recepte za biljne lekove koje smatram značajnim za jačanje imuniteta,
 • određene vežbe balansa energetskih centara
 • lako primenljive ideje za kreiranje ciljeva i motivacije.

Pošto je Vibracija celovitosti ™ – nastala u vreme ozbiljnih izazova i pretnje po fizičko i mentalno zdravlje svakog od nas, imaćete jedinstvenu šansu da je pohađate po simboličnoj, promotivnoj ceni, online, uz obilje materijala i mojih uključenja uživo.

Kao bonus, darovaću svakom polazniku dve coaching sesije gratis.

Vibracija celovitosti ™ je idealana program za vas:

 • Ako težite da ovladate znanjima iz oblasti – zdravlja, prirodnih lekova, koučinga i holističke medicine kako biste mogli da sebi i svom okruženju pružite kvalitetnu podršku.
 • Ukoliko se profesionalno bavite medicinom/farmacijom, fitnesom, ishranom, koučingom, edukacijom, masažom i kozmetikom i želite da produbite svoja znanja i steknete profesionalnu prednost nad konkurencijom.
 • Ako ste oduvek želeli da studirate medicinu i bavite se farmacijom i prirodnim lekovima, ali vas je život odveo u drugom pravcu.
 • Ako ste svesni svakodnevnih promena i potrebom za znanjima koja ovde možete steći.
 • Ukoliko duboko u sebi znate da je lek uvek u nama, i zanima vas na koji način to možete da prepoznate.

Ova edukacija nije za vas:

 • Ukoliko smatrate da je neko drugi odgovoran za vaše zdravlje.
 • Ako smatrate da se zdravlje odnosi samo na fizički aspekt, i da um i emocije nemaju nikakav doprinos opštem blagostanju.
 • Ukoliko vam unutrašnji balans i mir ne znače mnogo u životu, i ne bavite se njima.
 • Ako ne želite da stičete nova znanja i napredujete u svakom smislu.

Termin prve edukacije je od 9.9.2020. do 11.11.2020. godine i u ovom periodu ćete imati neograničen pristup zatvorenoj FB grupi i ekskluzivnim materijalima koji su zauvek vaši. Lekcijama možete pristupati u sopstvenom ritmu, u skladu sa obavezama i slobodnim vremenom. Moći ćete da postavljate pitanja i da delite svoja iskustva a ja ću se jednom nedeljno uključivati uživo i biti na raspolaganju za sve nedoumice.

Za sve vas, dragi moji, koji ste zainteresovani za edukaciju i želite da se prijavite ili detaljnije upoznate sa cenom i uslovima – pišite na info@farmacijanova.com ili se prijavite OVDE.

Radujem vam se od srca!

vaša,
Marija Kovač, magistar farmacije i profesionalni coach